10 powodów dla których alkohol mógłby być serwowany w pracy
08 września, 2008
I znów poniedziałek, czas rozpocząć kolejny dzień wytężonej pracy ku chwale własnej i naszej korporacji. Niektórych po weekendzie jednak jeszcze boli głowa…
Rozpocznijmy zatem dzień pracy z odrobiną humoru:
10 powodów dla których alkohol mógłby być serwowany w pracy:
- Po alkoholu ludzie szczerzej się komunikują
- Alkohol redukuje narzekania na niskie pensje
- Pracownicy po alkoholu mówią managerom to co myślą, nie to co managerowie chcą usłyszeć
- Alkohol podwyższa satysfakcję z pracy (Po alkoholu każdemu jest już wszystko jedno)
- Alkohol sprawia że współpracownicy wyglądają na ładniejszych
- Alkohol eliminuje urlopy – kto świadomie opuściłby dzień pracy???
- Pracownicy pracują dłużej, bo nie spieszą się, aby pójść do pubu
- Alkohol zmniejsza zużycie kawy. Pracownicy nie potrzebują jej by wytrzeźwieć
- Po alkoholu ludzie miewają bardziej kreatywne pomysły
- Alkohol powoduje że pracownicy są mniej zestresowani. Czy ktoś widział kiedyś spiętego pijaka?
źródło: funtasticus.com